Hemeroteca de L'Opinió. Anys 1981 - 2005

Sabíeu que Premià de Dalt va tenir revista pròpia als anys 80?

Molts la recordareu. Es deia l’OPINIÓ i es va fer entre l’any 1980 i 2005. Molts no n’haureu sentit parlar mai: els més joves, els que heu vingut a viure a Premià fa poc…

L’OPINIÓ era una revista independent, amb voluntat d’informar sobre temes vinculats a la vida del poble. Les informacions eren variades: des d’entrevistes, comentaris crítics, dossiers, espais diversos…i comptava amb col·laboradors  de renom, com en Valerià Pujol.

L’OPINIÓ va tenir tres èpoques diferenciades. La primera del 81 al 82. La segona  del 83 al 2003 i la tercera del 2003 al 2005. És en la segona època en què la revista es consolida, es modernitza, està escrita totalment en català i té la màxima difusió. Posteriorment es farà digitalment.

Ara, desprès de molt temps, hem pensat que pot ser molt interessant posar tot aquest material a disposició de tothom.  Es per això que hem creat aquesta pàgina.   Hemeroteca de L’Opinió. Anys 1981 – 2005

Hem cregut convenient editar aquesta pàgina web perquè, si bé es va deixar de fer l’any 2005, molts aspectes poden interessar encara.  A més, constitueixen un fons documental i històric per a totes aquelles persones a qui els agrada la vida del nostre poble. Moltes vegades aquests patrimonis es perden o s’obliden.

Creiem que l’OPINIÓ pot aportar informacions molt curioses i interessants sobre el Premià dels anys 80 i 90. Van ser moments de molts canvis que van quedar reflectits amb més o menys encert en la nostra revista.

Us agrairem els vostres comentaris i valoració.

L’EQUIP DE REDACCIÓ DE L’OPINIÓ DE PREMIÀ DE DALT

Nº de Visites: [srs_total_pageViews]

Com valoreu aquesta iniciativa?

Feu clic a una estrella per puntuar-la.

Puntuació mitjana 3.9 / 5. Recompte de vots: 10

Fins ara no hi ha vots! Sigues el primer a valorar aquesta publicació.